FOTO / Anda Adam este topită după fetiţa sa! O ia în braţe şi o pupă bot în bot

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Anda Adam nu se dezlipeşte deloc de fiica sa Evelin. Relaţia dintre cele depăşeşte orice bariere şi stau lipite la propriu. Uite cum s-au fotografiat împreună!

Artista Anda Adam petrece tot mai mult timp cu fiica sa. Împreună cu mama sa, Evelin a ieşit la plimbare, în zăpadă. Cele două poartă haine asemănătoare şi chiar au acelaşi model de fes în cap.

Ei bine, Anda Adam face chiar şi un gest absolut surprinzător. O pupă chiar pe buze pe gfiica sa. Mulţi oameni sunt de părere că acest gest nu este unul tocmai indicat ţinând cont de pericolele care se impun. Părinţii pot transmite anumite boli copiilor prin simplul pupic.

Anda Adam nu ţine cont de acest lucru, îi este prea dragă fiica sa şi o răsfaţă cum ştie mai bine. O îmbracă în haine deosebite după cum se poate vedea în imagini şi este foarte mândră de ea, dovadă sunt pozele pe care le postează pe mai toate reţelele de socializare.

Anda Adam nu este singura vedetă care îşi pupă copilul pe gură

Anda Adam este una dintre cele mai fericite femei din România. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit acum două veri şi au împreună o fetiţa născută pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei Nicolescu să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi casatorindu-se într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro