FOTO / Andra şi-a întâlnit sosia! Reacţia celor două când s-au văzut faţă-n faţă

Andra şi Ana, sosia ei © Facebook

Andra şi-a întâlnit sosia! O tânără care seamănă foarte bine cu ea a venit special la Bucureşti pentru a se cunoaşte. Reacţia lor? Una a început să plângă, alta să râdă!

Ana, sosia Andrei, nu şi-a putut stăpâni lacrimile, pe când artista a început să râdă atunci când a văzut cât de mult seamănă. 

"Da, am emoţii. Este o celebritate pe care lumea o vedea doar la televizor. Normal că am emoţii. Când vreau să îmi schimb coafura mă uit la imaginile cu tine şi văd dacă mi-ar sta bine. (...) Mă simt o norocoasă în acest moment. Mulţi oameni mi-au spus că semăn cu Andra şi nu mă gândeam că o să vină momentul când o să ne întâlnim. Eu credeam că este mai înaltă. Sunt privilegiată că am ajuns aici", a spus Ana. 

Andra a încercat să vadă care sunt asemănările şi deosebirile dintre ele

"La nas nu semănăm. La obraji eşti ascuţită ca mine. Sunt puţin mai înaltă decât tine. Oricum, se poartă minionele. Eu port 36-37 la picior, ea poartă 38. Când sunt gravidă port 37. (...) Mi s-a părut o fată foarte bună. Semănăm. Avem trăsături comune. Mi s-a părut că şi zâmbetul îl încearcă aşa ca mine", a declarat Andra.  

Din fericire pentru Andra, conform spuselor cântăreţei, Ana nu cântă. "Nu vedeţi dublu! Sunt eu cu Ana, sosia mea! O fată de milioane şi nu zic asta pentru că seamănă cu mine!", a scris Andra pe Facebook. 

Andra s-a născut pe 23 august 1986 , în Câmpia Turzii. Ea este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Artista are un băieţel, pe nume David, care s-a născut pe 16 martie 2011  şi o fetiţă, pe nume Eva, care a venit pe lume pe 23 iulie 2015, în București.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro