FOTO / Andreea Mantea, cu cearcănele cât casa! Nici cu machiaj nu le-a putut masca

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Andreea Mantea s-a fotografiat recent şi a vrut să arate tuturor noul său animal de companie, un porumbel. Ochii fanilor săi nu s-au îndreptat către acesta, ci către faţa ei care era machiată atent, însă cearcănele şi pungile de sub ochi nu le-a putut ascunde.

Prezentatoarea Andreea Mantea pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată, de porumbei, se pare. Recent, vedeta a încărcat pe reţelele de socializare imagini cu ea în care ţine în mâini un porumbel alb, foarte vioi.

Atenţia fanilor, dar şi a persoanelor care îi urmăresc zi de zi activitatea a fost îndreptată către faţa acesteia plină de machiaj de unde se putea vedea cu uşurinţă cearcănele şi pungile de sub ochi. Nici produsele de make-up aplicate într-un strat gros nu a putut ascunde asta.

Vedeta încearcă de fiecare dată să aibă o imagine impecabilă atunci când apare în public sau postează o imagine pe conturile de socializare. Este foarte atentă la imaginea sa, dar uneori mai calcă şi strâmb. Intervenţiile estetice pe care le are se văd cu ochiul liber, nu are pic de riduri sau de impurităţi pe tenul său.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro