FOTO / Andreea Mantea, fericită la 31 de ani: " Nu există vreun sentiment mai puternic care să mă facă să ador viaţa asta"

+3 click pentru
galerie

Andreea Mantea © Foto: Facebook

Andreea Mantea împlineşte astăzi 31 de ani. Vedeta a fort surprinsă de la prima oră a dimineţii, chiar de fiul său. 

Este sărbătoare mare în casa prezentatoarei. Aceasta a primit primele felicitări de la fiul său, care a îmbrăţişat-o şi i-a dat câţiva pupici. Andreea Mantea împlineşte 31 de ani şi, după cum a spus, este împlinită că a primit de la Dumnezeu o comoară, pe fiul său. 

"Eu aşa mi-am început ziua în care am împlinit 31 de ani! Cu pupăturile acestui omuleţ cu suflet mare! Şi recunosc că nu există fericire mai mare sau vreun alt sentiment mai puternic care să mă facă să ador viaţă asta! Am împlinit 31 de ani, dar doar de 2 ani şi 4 luni simt cu adevărat că trăiesc! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis minunea asta în viaţă mea şi tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă că să o pot trăi în continuare! Vreau să va mulţumesc şi vouă pentru toate mesajele frumoase, pentru susţinerea voastră şi pentru că sunteţi alături de mine! Va mulţumesc! ❤️" a scris Andreea Mantea. 

Se poate vedea că cei doi se simt în al nouălea cer, sunt fericiţi în aşa zi. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro