FOTO / Andreea Mantea şi-a dus băieţelul la ţară! Detaliul care a atras atenţia tuturor

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

Andreea Mantea şi-a dus băieţelul weekendul care tocmai a trecut la ţară, acolo unde cel mic a văzut pui mici de găină. Ce a atras în mod deosebit atenţia fost un obiect din spatele lor, mare cât camera. Aşa se încălzeau oamenii înainte şi o fac şi acum, la sate.  

David, băieţelul Andreei Mantea, a fost dus de prezentatoare departe de Bucureşti, într-o zonă rurală. Acolo cel mic a făcut cunoştinţă cu un pui mic de găină şi cu alte lucruri pe care nu le vede la el acasă. La sate, oamenii de încălzezsc cu sobă şi asta s-a văzut şi în fotografia lor. 

Într-o imagine postată de prezentatoare pe una dintre reţelele de socializare, David apare un mica pasăre la gură, o ţine foarte aproape şi de nas. Acesta are privirea îndreptată în altă parte, nu este atent la aparatul de fotografiat. În spatele lui este o sobă cu cuptor, de culoare maro.

"Puiuţii!❤❤🐥🐥 #specialmoments #puiulmeu #celmaidulcedinlume #perfectulmeu" a scris Andreea Mantea în dreptul imaginii postate.

Fanii i-au remarcat postarea, iar aceştia i-au oferit peste 6.000 de aprecieri. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro