FOTO / Andrei Ștefănescu, în cea mai importantă ipostază alături de fiul său! Ayan este o frumusețe

+3 click pentru
galerie

Andrei Ștefănescu are un băiețel cu Antonia © Instagram

Băiețelul lui Andrei Ștefănescu crește mai mare pe zi ce trece și este un copil de toată frumusețea. Pe artist îl prinde foarte bine rolul de tătic.

Andrei Ștefănescu a fost surprins într-o ipostază emoționantă de iubita lui, cu Ayan în brațe. Cântărețul pare topit după băiețelul pe care cu Antonia. Imaginea a strâns foarte repede câteva sute de aprecieri.

Copilul lui Andrei Ştefănescu a căpătat deja energia pe care o are orice copil mic şi, spune el, râde, ţipă şi a început încerce să se ridice singur.

"Deocamdată nu pot fi foarte mândru pentru că încă nu a început să facă lucrurile de care să fiu mândru. Sunt mândru că am un copil frumos, fericit. A început rădă la noi, să ţipe la noi. Sunt mândru că am făcut un copil aşa de destupat, se ridică, deja a început să apuce. Mi-a schimbat viaţa, e foarte frumos acasă", a povestit Andrei Ştefănescu pentru Antena Stars.

Andrei Ştefănescu este component al trupei Alb Negru, alături de Kamara. După o relaţie nereuşită cu artista Sylvia, cântăreţul trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, o tânără cu 12 ani mai tânără decât el. Pe 26 februarie 2017 s-a născut fiul lor, Ayan Andrei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro