FOTO / Antonia s-a pozat așa cum numai Alex Velea o vede! Cântărețul va înnebuni de gelozie

+2 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

Antonia este o sexy mămică și nu ascunde deloc lucrul acesta. Artista s-a fotografiat așa cum doar Alex Velea o vede și a încărcat imaginea pe una dintre rețelele de socializare.

Într-un sutien din dantelă roz pudrat, extrem de sexy, Antonia și-a făcut un selfie în pat. În această ipostază numai Alex Velea o putea vedea, dar vedeta a urcat imediat poza pe una dintre rețelele de socializare.

Proaspăta mămică începe să-și recapete formele pe care le-a avut înainte de a aduce pe lume și cel de-al treilea copil. Antonia face tot ce îi stă în putință să-și recapete silueta de invidiat.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii: un băieţel, pe Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro