FOTO / Apariţie dezastruoasă a unei blonde celebre! Iepuraş Playboy, desfigurat de medicul estetician

+5 click pentru
galerie

FOTO / Apariţie dezastruoasă a unei blonde celebre! Iepuraş Playboy, desfigurat de medicul estetician © Hepta

La doar câteva luni după ce a făcut senzaţie pe plajă, Angelique Morgan, cunoscută drept Frenchy Morgan, a fost din nou protagonista unui de-a dreptul şocant.

Dornică să fie mai tot timpul în centrul atenţiei, vedeta a reuşit să uimeacă pe toată lumea atunci când ăşi face apariţia în public. Recent, Frenchy Morgan a fost surprinsă într-o ipostază de-a drepul dezgustătoare, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, . Cu o bustieră roz, ce-i scotea în evidenţă „bijuteriile” şi cu o perche de blugi minusculi, fostul „iepuraş” a reuşit să atragă privirile tuturor. Se pare că Frenchy Morgan nu se dezminte de apariţiile deochate datorită cărora şi-a căştigat renumele de „Pitipoanca supremă” .

Mai mult decât atât, vedeta pare distrusă de medicul estetician şi asta pentru că buzele blondinei arătau de-a dreptul îngrozitor. 

Angelique Morgan, cunoscută drept Frenchy, are 40 de ani şi s-a făcut remarcat în anii 2000, când a pozat pentru Playboy. De-a lungul timpului, ea a stârnit rumoare în presa internaţională cu apariţiile sale deocheate.   

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro