FOTO / Are burtă de gravidă, dar se mândreşte cu ea! Cine e actorul care şi-a etalat "dotarea" pe covorul roşu

foto:hepta

Are burtă de gravidă, dar se mândreşte cu ea! Un actor îndrăgit în lumea întreagă şi-a etalat "dotarea" pe covorul roşu, unde s-a afişat împreună cu frumoasa lui soţie, Megan Wollover, şi fiica lor, Maven Sonae Morgan.

Tracy Morgan nu s-a dezminţit nici pe covorul roşu! Îndrăgitul comediant a stârnit amuzamentul tuturor, după ce şi-a etalat pe covorul roşu de la Premiile Emmy burta imensă.Frumoasa soţie a actorului, Megan Wollover,  nu a fost deloc ruşinată de gestul soţului ei, dimpotivă s-a amuzat copios împreună cu acesta.

La eveniment, a participat şi fiica celor doi, Maven Sonae Morgan, care seamănă perfect cu tată ei.


(foto: hepta)

Tracy Morgan este un actor şi comediant american, care în perioada 1996-2003 a fost gazda show-ului "Saturday Night Live". Morgan a fost nominalizat la premiile Emmy pentru rolul din "30 Rock".

Citeşte şi:

Băieţelul ăsta urâţel a ajuns unul dintre cei mai controversaţi actori de pe planetă! Punem pariu că nu îl veţi recunoaşte!

S-a numărat printre cei mai sexy actori ai anilor 2000, însă nu a mai rămas nimic din imaginea de Don Juan! Cum arată acum Miguel, componentul trupei RBD!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro