FOTO / Augustin Viziru nu mai tace! Cum a reacţionat în scandalul divorţului dintre Marcel Toader şi Maria Constantin

+2 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Augustin Viziru © Colaj

Augustin Viziru a reacţionat după ce a fost acuzat că s-ar fi iubit cu Maria Constantin. Artistul o are în gând doar pe Doiniţa Oancea, femeia de care este foarte apropiat în ultimul timp. 

Marcel Toader a anunțat că divorțează de Maria Constantin. Nu mai existăşansă de împăcare între cei doi. Bărbatul și-a acuzat soția de infidelitate, iar unul dintre amanți ar fi chiar Augustin Viziru.

Actorul Viziru nu a comentat acuzațiile și a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Doinița Oancea. Cei doi actori nu au recunoscut vreodată  că ar avea o relaţie amoroasă, însă petrec mult timp împreună și sunt foarte apropiaţi.

Declaraţiile lui Marcel Toader despre relaţia Mariei Constantin cu Augustin Viziru

"Pe Maria am iubit-o mai mult decât pe toate femeile pe care le-am avut la un loc. Și fratele ei fără să vrea mi-a confirmat ceea ce bănuiam. Am întrebat-o: Cu Viziru? Și ea mi-a zis nu. Nici nu a schițat ceva. Eu cred că între ea și Viziru au avut loc relații intime. Eu știu asta de atunci, după acel show", a dezvăluit Marcel Toader în cadrul emisiunii "Acces Direct". 

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro