FOTO / Avem DOVADA! Flavia Mihăşan, în braţele lui Codin Maticiuc la Miami! Prima imagine cu cei doi îndrăgostiţi, în vacanţă

+3 click pentru
galerie

Flavia şi Codin Maticiuc sunt împreună la Miami © instagram.com

Au tot încercat să se ascundă, dar nu le-a ieşit prea bine! Dacă până acum cei doi dădeau de înţeles că există o apropiere între ei, de data aceasta avem dovada clară a faptului că se iubesc! Flavia şi Codin Maticiuc au postat prima fotografie împreună!

Au părăsit Bucureştiul înainte de Crăciun şi s-au retras într-o destinaţie exotică, unde se bucură din plin de momentele romantice. Cei doi au încercat să nu dea frâu liber speculaţiilor şi au preferat să fie reţinuţi în a da indicii răutăcioşilor.

Dacă zilele trecute cei doi postau fotografii de pe plajă, dar întotdeauna separat, iată că a fost făcută publică şi mult aşteptata imagine! Au lăsat la o parte răutăţile şi fără să se mai gândească la ce vor spune cârcotaşii, cei doi au postat o fotografie împreună de la Miami.

Se pare că legătură dintre ei este una destul de puternică şi au decis în sfârşit să îşi asume relaţia care de ceva timp este pe buzele tuturor. Flavia şi Codin se bucură de vremea însorită şi mai ales de prima lor vacanţă de cuplu, departe de ochii curioşilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro