FOTO / Betty Salam şi-a injectat acid hialuronic în buze? Fiica lui Florin Salam este total schimbată

+3 click pentru
galerie

Sursa: Instagram

Fiica lui Florin Salam face furori pe reţelele de socializare. De curând, aceasta apare într-o imagine fiind destul de diferita faţă de acum ceva timp, iar fanii nu au ezitat să o întrebe dacă şi-a făcut anumite modificări la nivelul feţei.

Betty Salam este foarte îndrăzneaţă în ultimul timp. În imaginile în care apare în ultimul timp această poartă numai ţinute provocatoare, maiouri foarte scurte, şi chiar ţinute de noapte sexi.

De data aceasta, fiica lui Florin Salam a atras atenţia altfel, aceasta şi-a făcut o fotografie chiar pe gerul cumplit de afară purtând doar un maiou. Fanii imediat au reacţionat când au văzut alt detaliu în poză: BUZELE.

În imaginea pe care a postat-o pe una dintre reţelele de socializare, Betty are buzele foarte cărnoase şi foarte mari încât un admirator de-al său a întrebat-o Ai acid hialuronic în buze? a scris unul dintre admiratorii săi la poza postată de aceasta recent. Aceasta nu a răspuns acestui comentariu.

Betty Stoian îşi moşteneşte tatăl, însă, spre deosebire de Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o pe când era doar un copil fac furori. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care-l cheamă Cătălin Vişănescu. La finalul anului trecut a apărut cu câteva kilograme în plus, afișând o burtică de gravidă, însă a întâmpinat 2017 într-o formă fizică de apreciat, semn că urmează dietă, așa cum a anunțat în mod public.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro