FOTO / Bianca Drăguşanu a apărut la TV îmbrăcată de la second hand! Preţul hainei l-a uimit pe Răzvan Botezatu: "Nu pot să cred"

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

 Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai sofiscitate femei din România şi aproape la fiecare apariţie a are cel puţin un produs de brand, foarte scump. Vedeta a demonstrat că nu haina face pe om şi s-a îmbrăcat cu o salopetă de la second hand.
Vedeta a intrat în direct la "Răi da' Buni", unde a făcut o mărturisire care a uimit pe toată lumea. A renunţat la hainele de la brand-uri de lux şi s-a îmbrăcat foarte ieftim, dar cu stil.


"Am fost să-mi rezolt nişte acte la o instituţie de stat şi vis-a-vis am văzut un second hand. Am intrat înăuntru şi mi-am cumpărat acest frumos sacou. Mi se pare o investiţie foarte bună. 15 lei haina, nu o mai are nimeni şi sunt fericită", a declarat Bianca Drăguşanu, pentru Antena Stars.

"Nu pot să cred", a reacţionat imediat Răzvan Botezatu.
Vedeta se afla la un salon de înfrumuseţare şi a anunţat că sora ei va avea parte de o schimbare de look. Până la botezul Sofiei, Bianca vrea să semene cât mai mult cu sora ei, chiar dacă aceasta nu are intervenţii estetice.
"Vreau să semănăm. Ea nu are nicio intervenţie la faţă şi tot semănăm, aşa că nu sunt atat de operată", a mai spus blonda.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro