FOTO / Bucurie mare în familia fostului stelist, Alexandru Bourceanu. Soţia fotbalistului tocmai ce a făcut anunţul

+3 click pentru
galerie

Adina şi Alexandru Bourceanu împlinesc 15 ani de relaţie şi se iubesc ca în prima zi © Facebook

Adina şi Alexandru Bourceanu fomează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea fotbalului. Chiar dacă cei doi sunt împreună de mulţi ani, dragostea şi sentimentele dintre ei sunt mai puternice pe zi ce trece.

Chiar dacă, de obicei, fotbaliştii tind să fie mai libertini, să găsească distracţia în cluburi şi în compania diferitelor domnişoare, iată că lucrurile stau total diferit pentru Alexandru Bourceanu. Fostul stelist a ştiut ce vrea de la viaţă, iar de la vârsta de 17 ani, atunci când a cunoscut-o pe Adina, a rămas alături de ea. Cei doi împlinesc astăzi 15 ani de relaţia, iar frumoasa veste a dat-o chiar soţia fotbalistului pe reţelele sociale. Într-o postare emoţionantă, Adina i-a transmis tatălui copiilor ei tot ceea ce simte pentru el.

"Acum 15 ani a început povestea noastră! De mânuţă la plimbare, 2 copii. Cine s-ar fi gândit atunci că vom povesti despre asta peste atâta timp, cu copiii noştri? Te iubesc, om minunat şi îmi doresc cât mai mulţi ani sănătoşi alături de tine!", a scris Adina Bourceanu pentru soţul ei.

Cei doi au şi împreună doi copii, iar povestea de dragoste este mai frumoasă şi mai solidă pe zi ce trece. Ba chiar nici kilogramele în plus ale Adinei nu l-au deranjat pe Alexandru, aceasta ajungând, în urmă cu câţiva ani, să ia proporţii. Adina Bourceanu a fost, însă, foarte ambiţioasă şi a slăbit peste 40 de kilograme, devenind un exemplu pentru toate femeile.

În urmă cu câţiva ani, Adina a decis să-şi facă o operaţie de operaţie de micşorare a stomacului, a ţinut regim alimentar, dar a făcut şi sport. Totodată ea a a suferit şi o operaţie de mărire a sânilor. În luna august 2016, Adina şi Alexandru Bourceanu s-au căsătorit după 13 ani de relaţie. Cei doi au împreună doi copii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro