FOTO / Cadou special primit de Simona Gherghe: ”Ți se schimbă dispoziția!”

+3 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

Simona Gherghe este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mămică. Cei care o urmăresc și o îndrăgesc pe frumoasa prezentatoare TV îi trimit tot felul de gânduri bune și mici atenții.

Frumoasa prezentatoare TV a primit o rochiță roșie din catifea de la o persoană care o îndrăgește din fața televizorului. Simona Gherghe a arătat de milioane în rochia primită, iar zâmbetul pe care îl afișează este de nedescris. ”Și, uite-așa, cu o rochie roșie din catifea, ți se schimbă dispoziția”, a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare

.

Rochia roșie din catifea pe care a primit-o Simona Gherghe a venit la pachet cu un mesaj foarte frumos și profund. ”Felicitări pentru vestea extraordinară! Este senzațional să fii mămică de fetiță (îți spun din experiență)! Cu mult drag din San Francisco”, a fost mesajul pe care Crina i l-a trimis Simonei Gherghe.

Burtica de graviduță a Simonei Gherghe crește pe zi ce trece, iar peste câteva luni, prezentatoarea TV de la ”Acces Direct” își va putea ține fetița în brațe.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Vedeta va aduce pe lume o fetiţă în luna iunie.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro