FOTO / Carmen, fostă concurentă de la MPFM, însărcinată?! Imaginea care i-a pus pe toţi pe jar

+4 click pentru
galerie

Carmen, fostă concurentă de la MPFM, însărcinată?! © Instagram

După ce a ieşit din competiţia "Mireasă pentru fiul meu", Carmen şi-a găsit fericirea alături de alt tânăr, Florentin. Cei doi se înţeleg de minune de câteva luni şi au dat chiar şi de bănuit că ar aştepta un copil.

Carmen şi Florentin se iubesc de minune şi par gata să îşi împartă toată viaţa la doi... sau la trei! Într-o fotografie recentă, tânărul îi ţine fostei concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" mâna pe burtică, imagine care pune multe semne de întrebare.

"Hmmm... e ceva acolo?", a intrebat un internaut.

Rămâne de văzut dacă cei doi urmează să devină părinţi, dar, având în vedere şi burtica pe care o afişează Carmen, o sarcină nu este deloc exclusă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro