FOTO / Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, după ziua în care ar fi împlinit 28 de ani! Gest tulburător făcut de Geta Dovleac

+3 click pentru
galerie

Denisa și Geta Dovleac © Facebook

În urmă cu două zile, Denisa Răducu ar fi împlinit vârsta de 28 de ani. Din păcate, pe 23 iulie tânăra artista s-a stins din viață, lăsând în urmă numai durere. De ziua ei, Geta Dovleac a făcut un gest tulburător la cimitir.

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, i-a așteptat pe fanii regretatei artiste la cimitir, acolo unde a plâns toată ziua, alături de ei.

"Azi în loc sa venim la tine cu cadouri să îți zicem: La mulți ani, venim cu lumânăii și coronițe, care trebuia pusă în usa în prag de Sărbatori:( Cel mai dureros lucru a fost când mama ta ne aștepta plângând în pragul porții Bisericii :( :( Draga noastră iubită de toată lumea :( Te iubim, Denisa :(", a scris cineva care a mers la mormântul Denisei Răducu pe 13 decembrie. 

Pe mormântul Denisei Răducu au apărut o mulțime de cadouri, de la ursuleți de pluș, la buchete imense de trandafiri roșii. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest