FOTO / Ce a apărut pe pagina oficială a Andreei Bălan, după ce tatăl ei a ajuns la spital

+2 click pentru
galerie

Foto Facebook

Andreea Bălan este o artistă adevărată: nici măcat problemele de sănătate ale tatălui nu o pot ţine departe de scenă sau de fanii ei. După ce părintele ei a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, artista a publicat pe pagina de socializatre mai multe imagini cu ea dansând.

Artista Andreea Bălan se bucură de un real succes pe toate planurile. A devenit de curând mămică şi are o familie foarte frumoasă. Există însă şi anumite situaţii mai puţin plăcute. După cum a declarat chiar ea, relaţia sa cu tatăl său nu este una tocmai bună, iar de curând au apărut zvonuri cum că starea de sănătate a acestuia este cam şubredă, iar Sândel Bălan ar fi ajuns de urgenţă pe mâna medicilor.
Vedeta înceacă să ţină departe de ochii presei detalii din viaţa sa şi încearcă, totodată, să nu amestece viaţa personală cu viaţa publică, de artist şi vedetă. Recent, artista şi-a surprins fanii cu o poză dintr-un concert alături de Petrişor Ruge, partenerul ei de scenă. Aceştia apar în mai multe ipostaze în timp ce dansează. Dansatorul o ridică pe sus, face diverse piruete cu artista şi chiar o ţine pe spatele său fără pic de sprijin.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Vedeta s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro