FOTO / Ce burtică mare are Simona Gherghe! Viitoarea mămică arată mai bine ca niciodată

+3 click pentru
galerie

Sursa: arhivă

Simona Gherghe va fi în curând mamică de fetiţă şi este bucuroasă din cale afară. Burtica prezentatoarei TV s-a văzut astăzi mai bine ca niciodată.

Simona Gherghe a lăsat ca burtica ei să se vadă astăzi mai bine ca niciodată. Prezentatoarea TV a purtat o rochiţă mai strânsă pe corp, iar burtica de graviduţă a ieşit în evidenţă.

Burtica prezentatoarei TV creşte văzând cu ochii, iar toată atenţia a fost îndreptată către burtica viitoarei mămici. Viitoarea mămică a purtat o rochie gri pe corp.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. De curând a anunţat că este însărcinată şi vă va aduce pe lume o fetiţă în luna iunie.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro