FOTO / Ce face Andreea Marin, după ce a fost desfiinţată de Tuncay Ozturk

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © FOTO: Facebook

După mesajul dur postat de Tuncay Ozturk pe una dintre reţelele de socializare, Andreea Marin a plecat din ţară, să petreacă la Cannes.

Tuncay Ozturk a reacţionat ieri pe reţelele de socializare şi a scris un mesaj sugestiv despre mame, în această categorie fiind şi fosta sa soţie - Andreea Marin - în care a încearcat să lămurească multe aspecte din viaţa sa.

După acest episod, Andreea Marin  a plecat din ţară. A plecat la Festivaul de Film de la Cannes acolo unde se află foarte multe vedete internaţionale şi câteva de la noi. Vedeta a scris şi un mesaj cuprinzător.

"Cand am plecat de acasa, trandafirii catarati pe foisorul din mica noastra gradina mi-au umplut privirea si sufletul cu ... frumusete. Intotdeauna mi-e dor de coltul mic de rai creat cu mainile noastre. Ale mele, cele mari, ale fetitei mele, inca micute, dar destul de pricepute. Oriunde m-as afla, in orice colt de lume, oricand de interesant, mereu mi-e dor de ACASA. Acolo unde mi-e sufletul si acolo unde iubesc, e ancora mea. Sa aveti un weekend minunat, cu cei dragi aproape de inima voastra. #pretuiesteviata" a scris Andreea Marin.

Mesajul lui Tuncay Ozturk: 

”Sunt oameni care nu vor să vorbească despre viața lor personală și oameni care spun că nu vor să vorbească despre viața lor privată, dar o fac ori de câte ori li se dă ocazia.” Ca să fiu sincer, m-a plictisit același subiect din nou și din nou dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie in continuu aceleași lucruri. Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea dar din păcate, responsabilitățile care țin de mine, precum angajații mei, victimele colaterale, familiile și relațiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile. Nu am nicio relație în momentul de față.

Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeași sursă media, acest lucru creează situația și mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate și neajutorate. 
De 7 luni și-au folosit toată puterea pe care au avut-o; fiecare scenarii ieftine împotriva mea, cu prieteni și mai ieftin plătiți ”să latre” pe fiecare post de televiziune, achitând fete pentru scene de teatru în toiul nopții, în fața clinicii cu rolul de a-mi înscena un joc banal sau căutând poze vechi în arhiva mea și folosindu-le fotografii de actualitate, conectate cu anumite articole ca motiv de separare.

Au fost multe acuzații la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuții timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor. Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut și a nu mai folosi acest subiect chiar și după șapte luni pe micile ecrane. Acum, fără niciun sentiment de rușine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor nerușinate. Oamenii din spatele acestor știri, știu cu adevărat ce înseamnă să înșeli în alte țări, chiar în preajma copilului tău. Este melodramatic și chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-și crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbătut prea mult aceste acuzații ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulți ani.

P.S Este același teatru în stil tragicomic pe care l-ați mai urmărit la TV în urmă cu câțiva ani." a scris Tuncay Ozturk pe una dintre reţelele de socializare. 

Tuncay Ozturk e fizioterapeut turc. El a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro