FOTO / Ce face Felix Baumgartner când Mihaela Rădulescu pleacă de acasă? Ai fi pariat pe orice, dar pe asta nu

+3 click pentru
galerie

Felix s-a fotografiat făcând curățenie © Instagram

Mihaela Rădulescu se răsfață într-o vacanță cu fetele la Saint Tropez, timp în care iubitul ei este pus la treabă. Felix Baumgartner o așteaptă acasă și se asigură că totul este "lună" când iubita lui va ajunge.

Mihaela Rădulescu se bronzează la razele soarelui din Saint Tropez și se pare că nu duce nicio grijă. Mai ales că iubitul ei stă cuminte acasă și face curățenie în casă. Vedeta noastră a postat o imagine cu Felix, în timp ce ține un pămătuf pentru praf.

Mihaela și Felix se înțeleg de minune și par că și-au găsit sufletul pereche atunci când s-au întâlnit. Postează des fotografii împreună și nu uită să își facă declarații de dragoste o dată la câteva zile.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de două ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Ștefan Bănică (1997–1999). Din primul mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg. În prezent, diva de la Monaco se iubeşte cu Felix Baumgartner.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro