FOTO/ Ce face Vica atunci când iese în parc şi o "loveşte" foamea! Uită de fiţe şi îşi aduce aminte de unde a plecat

+7 click pentru
galerie

 

Între Vica Blochina şi fotbal, este o legătură puternică, extrem de puternică, dovadă fiind chiar fiul ei, Edan, despre care putem spune că "aşchia nu sare departe de trunchi".
Cu o viaţă activă, agitată, fosta balerină şi-a luat mereu în serios rolul de mama. O mamă singură care s-a zbătut pentru fiul ei să-i asigure tot ce are nevoie pentru a creşte frumos şi în armonie.
Despre Vica s-au scris multe, dar ca mamă, nimeni nu ar avea nimic să-i reproşeze, ba din contră! Vica a luptat ani de zile, să demonstreze în justiţie şi în faţa lumii că Edan are un tată celebru, care trebuie să-l recunoască ca fiu cu drepturi depline! Şi cum nimeni nu stă în faţa unei "mame hotărâte" Vica, a caştigat. Un nume pentru fiul ei, un tată şi un venit considerabil pe lună care să-i asigure ei şi baiatului un trai decent.
Aşadar, cu siguranţă cel mai important bărbat din viaţa ei, rămâne Edan, fiul vedetei, cu care Vica a iesit în parc, la soare, cu o prietenă şi alţi câţiva copii. Mândră nevoie mare de cea mai mare realizare a vieţii ei, doamna Blochina speră că fiul să-şi ajungă tatăl, să-l depăşească şi de ce nu, să ajungă un mare fotbalist sau antrenor de renume mondial, deoarece fotbalul e de viitor şi Vica a ştiut mereu să se orienteze, chiar şi în vremuri mai puţin bune.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro