FOTO / CEL MAI EMOŢIONANT MOMENT de la CUNUNIA Andreei Tonciu. Sunt singurele imagini din interiorul STĂRII CIVILE

+2 click pentru
galerie

A visat la această zi dintotdeauna, iar în urmă cu puţin timp visul i s-a îndeplinit. Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, iar la Starea Civilă aceasta a strălucit.

Îmbrăcată în rochia visurilor ei şi înconjurată de oamenii dragi din viaţa ei, Andreea a păşit mai încrezătoare ca niciodată. Evident, cu greu şi-a stăpânit emoţiile, dar la Starea Civilă, atunci când a rostit marele "DA", aceasta a radiat, la fel ca şi naşa ei, Anamaria Prodan Reghecamf, care şi-a făcut apariţia la eveniment de mână cu soţul ei, Laurenţiul Reghecampf.

Spynews.ro vă prezintă primele imagini cu Andreea Tonciu şi alesul inimii ei de la Starea Civilă, din momentul în care cei doi au spus cel mai important "Da" din viaţa lor.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu și-au început relația amoroasă în vara anului trecut, iar acum se pregătesc să devină părinți. Bruneta este în al doilea trimestru de sarcină, iar numele fetiţei a fost deja ales: Rebecca Maria. Micuţa va fi creștinată de Anamaria Prodan și Laurențiiu Reghecampf.

Momentul în care cei doi îndrăgostiţi au spus "DA" îl vedeţi astăzi, de la orele 17.00, la Acces Direct!

Citeşte şi

VIDEO / Naşii Andreei Tonciu au sosit la Starea Civilă. Anamaria Prodan şi Reghe, extrem de emoţionaţi

Primele declaraţii ale Andreei Tonciu, înainte să intre la STAREA CIVILĂ: "Buchetul mi l-a făcut mama"

Primele IMAGINI cu Andreea Tonciu de la CUNUNIA CIVILĂ

I se mărita fiica, dar nu-şi poate stăpâni lacrimile! Mama Andreei Tonciu: "Nu m-am pregătit deloc pentru acest eveniment. Trei pastile am luat până acum!"

FOTO / Andreea Tonciu, dornică să fie o mireasă ravisantă! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de nuntă! Internauţii i-au sărit în cap

VIDEO / Arsenie Boca i-a îndeplinit cea mai fierbinte dorinţă! Andreea Tonciu, mărturisiri uluitoare despre MINUNEA înfăptuită de părinte

T.F.S

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro