FOTO / Celebrul posterior al lui Kim Kardashian, în cea mai bună ipostază! Bruneta a arătat nişte fotografii cum rar mai vezi

+5 click pentru
galerie

sursa: Instagram

Are doi copii, dar acest lucru nu o împiedică pe Kim Kardashian să stârnească încă dorinţe în bărbaţii care o urmăresc. Vedeta a postat mai multe fotografii dintr-o sesiune foto incendiară din Costa Rica.
Soţia lui Kanye West şi-a etalat celebrul posterior în ipostaze în care mai rar a fost văzută. Kim a îmbrăcat un costum de baie şi un tricou care i-au scos în evidenţă formele ce au făcut-o cunoscută.


După doi copii, Kim Kardashian a reuşit să revină la forma de înainte de sarcină, ba chiar mai mult, arată mai bine ca niciodată. Bruneta are grijă de corpul ei ca de un templu, căci acesta a făcut-o să ajungă una dintre cele mai influente vedete internaţionale.

Kim Kardashian a devenit cunoscută după ce familia ei a participat în reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians". Are o relaţie cu raperul Kanye West din anul 2012 şi au împreună 2 copii, o fetiţă, pe North (3 ani), şi un băieţel.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro