FOTO / Cine este bărbatul cu care se iubeşte frumoasa tenismenă Ana Bogdan. Are o fetiţă cu o cunoscută prezentatoare

+4 click pentru
galerie

Ana Bogdan are o relaţie foarte frumoasă cu Norris Măgeanu © Instagram

Ana Bogdan este una dintre jucătoarele care reprezintă România, în acest weekend, în întâlnirea de Fed Cup cu Canada. Frumoasa tenismenă, ajunsă în acest an pe locul 86 WTA, a fost chemată la echipa naţională lucru ce a însemnat o mare onoare şi bucurie pentru ea.

Dincolo de cariera importantă pe care o are şi pentru care munceşte în fiecare zi, Ana Bogdan se bucură de tot ceea ce îi oferă viaţa, iubeşte şi este fericită. Acest lucru se datorează şi faptului că are alături pe bărbatul visurilor sale, care o susţine necondiţionat, o iubeşte şi îi este aproape de fiecare dată.

Ana Bogdan se iubeşte cu Norris Măgeanu, fostul iubit al Corinei Dănilă cu care are o fetiţă. Norris Măgeanu este Președintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Frumoasa tenismenă este fericită că a găsit dragostea în braţele acestuia şi chiar a acceptat şi cererea în căsătiorie. Ana Bogdan s-a logodit cu Norris Măgeanu în primăvara anului trecut, anunţul fiind făcut chiar de frumoasa sportivă pe reţelele sociale. În rest, Ana Bogdan, care este de o frumuseţe extraordinară, se bucură de călătorii şi de timpul petrecut cu familia şi prietenii şi, aşa cum spuneam, munceşte din greu pentru cariera frumoasă pe care şi-a clădit-o, ajungând în premieră pe locul 86 WTA.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro