FOTO / Claudia Pătrăşcanu, surpriză majoră pentru micuţul ei! Ce cadouri impresionante a primit de ziua lui

Claudia Pătrăşcanu © Facebook

Claudia Pătrăşcanu a serbat ziua micuţului ei, care a împlinit frumoasa vârstă de trei ani. Acesta a primit foarte multe cadouri, multe dintre acestea fiind maşini teleghidate. 

Băieţelul ei, Gabriel, a împlinit frumoasa vârstă de trei anişori. Acesta a primit foarte multe maşinuţe teleghidate, de diferite dimensiuni, majoritatea fiind de culoare roşie. Băieţelul a fost foarte fericit la vederea şi primirea lor şi a strigat de bucurie. 

"Iubirea noastră, astăzi ai împlinit 3 ani frumoşi! A trecut timpul atât de repede, încât nici nu am realizat cât de mare te-ai făcut. Eşti un copil sănătos, cuminte şi tare inteligent! Daaaa!!! Eşti al nostru şi îi mulţumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru voi, pentru că existați şi pentru că ne faceţi viaţa luminoasă! Vă iubim!❤❤", a scris Claudia Pătrăşcanu pe reţelele de socializare.

Pe 25 noiembrie 2014, Claudia Pătrăşcanu a devenit, pentru prima dată, mamă. Ea a născut prin cezariană un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Fiul celor doi soţi poartă numele Gabriel Alexandru. Cântăreaţa şi Gabi Bădălău sunt căsătoriţi civil încă din anul 2014. Pe 6 octombrie 2016, artista a împlinit 38 de ani. Artista a născut a doua oară pe 24 ianuarie 2017, iar fratele lui Gabriel a primit numele Nicholas Mihail.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro