VIDEO / Constantin şi Mihaela, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au anunţat nunta! Când va avea loc marele eveniment

Sursa foto: Facebook

Constantin şi Mihaela, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu" sezonul cinci, s-au hotărât în privinţa nunţii. Sunt mai decişi ca niciodată şi vor să organizeze totul în detaliu.  

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cei doi doi îndrăgostiţi, Mihaela şi Constantin, nu mai au de gând să aştepte prea mult până când vor face nunta. Ei s-au logodit, însă nu s-au cununat în faţa lui Dumnezeu. Au povestit când va avea loc nunta şi planurile lor referitoare la un copil. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU.  "Suntem veterani şi finalişti şi ne simţim bine. Nu ne e dor de casă şi ne simţim foarte bine. Viaţa decurge foarte bine în ciuda gurilor rele. Pentru o zi ne-am despărţit. Aia a fost ceartă. (...) Nu putem sta o zi sau două despărţiti. Lipseşte ceva şi altfel nu merge. (...)  Nu am început pregătirile de nuntă. Am spus că vă anunţăm. Ne dorim şi un copil sau doi. Vara asta s-ar putea să aibă loc. Când va fi să fie vă anunţăm." a declarat Mihaela la Antena Stars.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Gurile rele au spus de mai multe ori că cei doi concurenţi s-au depărţit, însă ei au confirmat astăzi că nu este deloc aşa, sunt mai bine ca niciodată. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro