FOTO / Corina Chiriac, îndoliată înainte de Anul Nou! Vedeta şi-a exprimat suferinţa printr-un mesaj cutremurător

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Corina Chiriac trece prin momente cumplite înainte de Anul Nou. Un bărbat al străzii pe care artista l-a apreciat enorm a încetat din viaţă, iar vedeta a postat cel mai emoţionant mesaj.
Omul străzii, Ion, a decedat în preajma sărbătorilor, lucru care a îndurerat-o cumplit pe marea artistă. Aceasta a scris un mesaj pentru el, în care spunea cât de mult îl apreciază, dar şi o lecţie de viaţă pentru ca toată lumea să poată preţuii viaţa.
"Dragi prieteni, am nevoie de câteva rânduri pentru a pomeni pe cineva. A murit Ion, pe care îl ştiam de ani şi ani de zile la uşa supermarketului. Deşi un om al străzii, Ion nu cerşea, nu agasa niciodată cu nimic. Se oferea să te ajute cu sacoşele până la maşină, lua bănuţii primiţi fără să se uite la ei şi îi îndesa în buzunare. Cu timpul, mai multe doamne singure îl chemau să transporte căruciorul cu cumpărături până acasă. A lucrat în spatele magazinului la marfă şi a primit chiar cheia unei magazii în care sp doarmă pe vreme rea. Ion, omul străzii, cel singur pe lume, îşi făcuse cu felul lui săritor şi zâmbetul lui plăcut, o familie la noi în cartier.(...) A murit în preajma Crăciunului, iar eu am aşteptat să văd dacă-l mai regretă şi altcineva în afară de mine. Da, îl regretă multă lume. Pe locul unde-l găseai permanent, acum sunt lumânări, flori, iar azi era o cafea şi un pahar cu vin. Cred cu adevărat că Ion a trecut cu bine Judecata de Apoi... Căci a trăit simplu şi cuminte încercările vieţii, fără să strângă din dinţi sau din pumni. Rămân la convingerea că viaţa, acest fabulos cadou, este în principal o continuă încercare şi funcţie de cum ne pregătim de marele examen, Judecata de apoi. Dum bun, prietene Ion. Dumnezeu să te ierte şi să şteargă orice lacrimă din ochii tăi. Roagă-te pentru noi, iar noi ne vom ruga pentru tine. Dumnezeu să te ierte, Ioane," a scris Corina Chiriac pe Facebook.
Postarea ei a înduioşat sute de internauţi, care şi-au exprimat părerea de lor şi condoleanţele. Mesajul vedetei este într-adevăr unul lacrimogen şi extrem de cutremurător.

O fire credincioasă

Corina Chiriac s-a bucurat tot timpul carierei de un succes nebun. Adulată de fani, aceasta nu a uitat să mulţumească Divinităţii pentru tot ceea ce a realizat în viaţă. Acest lucru se vede cu ochiul liber.

Numărul de înmatriculare al autoturismului deţinut de Corina Chiriac conţine cuvântul „GOD”. Tradus din limba engleză, acesta înseamnă „Dumnezeu”.

În mod evident, doamna muzicii uşoare din România vrea să-i fie recunoscătoare prin orice mijloace Creatorului.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro