FOTO / Cosmin de la MPFM în pat cu alt bărbat. Ce au dezvăluit în timp ce se filmau

+3 click pentru
galerie

Cosmin de la MPFM © Sursa foto: Facebook

Cosmin de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a filmat în timp ce era în pat cu un fost concurent. Cei doi au răspuns la toate întrebările susținătorilor.

Cosmin se afla împărțea același pat cu Andrei, fost concurent la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi au făcut un live pe rețelele de socializare și au răspuns întrebărilor puse de susținători.

”Încă nu ne-am însurat. El are patru gagici. Prin ianuarie vin și eu în Paris. Ăsta nu știe să vorbească cu lumea. Vine și Cosmin la mine peste două săptămâni.”, a mărturisit Andrei de la ”Mireasă pentru fiul meu.

Andrei l-a dat de gol pe Cosmin, iar fostul concurent se pare că nu este singur, ci are o iubită, care în timp ce ei se filmau, fata se afla la duș. Andrei s-a mutat în Londra, acolo unde muncește și îl așteaptă în vizită oricând pe Cosmin. ”Mă duc în concendiu la el. Eu nu sunt singur.”, l-a completat Cosmin.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro