FOTO / Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu poate sta nicio secundă fără Elly! Ce mesaj i-a transmis de la serviciu

+2 click pentru
galerie

Elly și Cristian © Sursa foto: Facebook

Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Și-au unit destinele la finalul emisiunii și au trecut peste multe obstacole, dar iubirea lor a fost prea puternică să se destrame.

Cristian nu poate sta nicio secundă fără soția lui, Elly, așa că o sună cu videocall de la serviciu. Fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” i-a transmis un mesaj impresionant soției sale.

”Te iubesc”, au fost cele două cuvinte pe care Cristian i le-a spus lui Elly și a făcut-o să se topească. Fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a arătat tuturor susținătorilor ce mesaj i-a transmis iubitul ei. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro