FOTO / Cristian Pomohaci, gest controversat pe scenă în plin scandal sexual! A sărutat un băieţel

+3 click pentru
galerie

Cristian Pomohaci a sărutat un băieţel pe scenă © captură Kanal D

Cristian Pomohaci a făcut un nou gest controversat în plin scandal sexual. Deşi este acuzat de abuz al minorilor, părintele a sărutat un copil pe scenă, în urmă cu doar câteva zile.

Fostul preot este în continuare foarte iubit de fani şi are un succes incredibil. Aşa se face că, la un concert recent susţinut la Jina, judeţul Sibiu, când o mamă şi băieţelul său au urcat pe scenă să îl felicite pe cântăreţ, Cristian Pomohaci a sărutat copilul. Gestul său nu ar fi fost neobişnuit dacă fostul părinte nu se afla în plin scandal sexual, după ce mai mulţi tineri l-au acuzat de pedofilie.

În urmă cu trei ani, Cristian Pomohaci a făcut, în timpul aplauzelor miilor de persoane din public, câteva dezvăluiri şocante. Fostul preot a suţinut că este mai lacom şi mai rău decât persoanele care nu au câte are el. De asemenea, a spus că îl iubeşte mai mult pe Dumnezeu şi că îşi doreşte chiar mai multă avere pentru a împărţi cu cei din jurul său. Pomohaci a mai menţionat că nu sare dogmnele ortodoxe rămâne şi că nu exagerează cu nimic prin ceea ce face.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Pomohaci  a adunat o avere în ultimii ani. Doar în Cluj are apartamente în valoare de 1 milion de euro. Şi în Bistrița deţine proprietăţi, dar și în localitatea mureșeană Moşuni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro