FOTO / Cu cine a înlocuit-o Valeriu Sfetcu pe Ileana Ciuculete! Ea este actuala lui soţie!

+7 click pentru
galerie

 Relaţia dintre Ileana Ciuculete şi Valeriu Sfetcu s-a încheiat de mult, iar de atunci, fiecare şi-a văzut de drumul său. Dacă regretata artistă s-a afişat peste tot cu cel care i-a fost cel din urmă soţ, Cornel Galeş, interpretul a fost ceva mai discret în apariţii şi în ceea ce îi priveşte viaţa intimă.
După ce a încheiat o căsnicie cu femeia care i-a dăruit doi băieţi, pe Mugurel şi pe Cristi, Valeriu Sfetcu s-a însurat cu o altă cântăreaţă de muzică populară, Luciana Văduva.
Deşi sunt colegi de breaslă şi amândoi cochetează cu lumea artistică, actuala soţie a lui Valeriu Sfetcu, dar şi artistul, nu îşi expun viaţa de cuplu pe micile erane, spre deosebire de Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş, pe care toată lumea îi ştia de la TV.

Valeriu Sfetcu nu a venit la înmormântarea Ilenei Ciuculete

"Din punctul meu de vedere nu ar fi niciun fel de problemă, probabil alte împrejurări să mă împiedice să vin. Ştiţi la ce mă refer. Ştiţi că lucrurile cam de acolo au pornit şi nu ne-am înţeles şi ar fi de dorit să evit acest impact. Pentru băieţi, sincer să fiu, aş face acest gest. Acum depinde şi de împrejurările care sunt acolo acum", declara artistul, înaintea înmormântării.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Cântăreața Ileana Ciuculet a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro