FOTO / Cu cine a rămas Cătălin după terminarea filmărilor "Insula Iubirii"? Concurentul a răspuns în avans celei mai aşteptate întrebări

+3 click pentru
galerie

Cu cine a rămas Cătălin după terminarea filmărilor "Insula Iubirii"? © Instagram

Cătălin a ajuns rapid unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Insula Iubirii". Toată lumea se întreabă cu cine a plecat din Thailanda şi, chiar dacă în spirit de glumă, concurentul a răspuns curiozităţilor.

După ce a părăsit-o pe Nico, iubita lui din Cluj şi a început o relaţie cu ispita Nicoleta, Cătălin a devenit unul din concurenţii despre care toată lumea vrea să ştie. Aşadar, pentru curioşi, bărbatul a spus cu "cine" a rămas după terminarea filmărilor.

"Mulţi dintre voi mă întrebaţi cu cine am rămas, dacă am rămas cu cineva, care e fata aia, dacă am rămas singur... M-am săturat să aud aceeaşi întrebare. M-am decis că vreau să vă spun cu cine am rămas... Şi acum o să vă prezint cu cine am rămas. Vreţi? Am rămas cu... mâna mea!", a răspuns Cătălin pe reţelele de socializare.

Evident, dincolo de toate glumele, răspunsul îl veţi afla DUMINICĂ, 13 august, în ultimul episod al acestui sezon "Insula Iubirii", de la 20:00, pe Antena 1 sau Antena Play.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro