FOTO / Cu ea ne-am mândrit la Globurile de Aur! Nadia Comăneci concurează cu celebrele actriţe

+2 click pentru
galerie

Foto HEPTA

Nadia Comâneci a fost şi ea prezentă la decernarea Globurilor de Aur de anul acesta. Concurează cu cele mai cunoscute actriţe de talie internaţională.

Printre actriţele şi actorii de talie internaţională, Nadia Comăneci şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la decernarea Globurilor de Aur de anul acesta. Aceasta s-a încadrat perfect printre actriţele celebre şi chiar poate concura cu acestea.

Nadia a ales să poate pe covorul roşu o rochie foarte strălucitoare, argintie care atrăgea toate privirile. Rochia lungă este decupată în jurul şoldului, este extrem de elegantă şi distinsă.

Se poate vedea din imagini faptul că vedeta este foarte interesată de aspectul său fizic, aceasta are încă muşchi însă timpul şi-a lăsat amprente asupra tenului său. Nadia Comâneci are riduri şi machiajul nu le mai poate ascunde. Cu toate acestea, Nadia Comâneci a furat toate privirile.

Aşadar, Nadia a impresionat la Globurile de Aur prin ţinuta sa şi prin trupul său bine lucrat chiar la o vârstă ceva mai înaintată.

Nadia Comăneci este prima gimanstă care a luat 10 pe linie la olimpiada cu mulţi ani în urmă.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro