FOTO / Cu sfârcurile discret acoperite şi îmbrăcată de carnaval, Rihanna vorbeşte despre sărbători: "Vine Crăciunul"

+3 click pentru
galerie

Rihanna © Instagram

Rihanna a fost recunoscută drept sex simbol al anilor 2000. Artista a luat ceva proporţii, dar continuă să fie atrăgătoare şi să îşi facă apariţia în ţinute extravagante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas is coming and I’m so excited 😍😋 #rihanna Comment your first emoji is your reaction 👅🔥

A post shared by Rihanna Official (@rihanna.today) on

Rihanna a postat pe contul de Instagram o poză care i-a făcut pe bărbaţi, şi nu numai, să rămână cu gura căscată. Îmbrăcată ca de carnaval, artista a acaparat ecranele urmăritorilor, cu alb. Cu părul prins, aripi mari şi albe, sânii acoperiţi de pietricele în formă de flori şi accesorii, care te trimit cu gândul la Crăiasa Zăpezii într-o variantă mai actualizată, Rihanna a impresionat printre urmăritori.

Deşi ţinuta nu este tocmai una care să te trimită cu gândul la Crăciun, Rihanna a ţinut să ataşeze pozei şi o descriere legată de venirea sărbătorilor.

"Crăciunul se apropie şi eu sunt atât de entuziasmată", a scris Rihanna.

Ca de fiecare dată, pe lângă milioanele de aprecieri, au existat şi mulţi alţii care i-au criticat apariţia şi legătura făcută de artistă cu venirea Crăciunului.

"Doamne, eşti îmbrăcată de Carnval, "Eşti nebuna! Tu vorbeşti de Craciun şi eşti aproape dezbracată", "Mi se pare prea mult", "Tu nu te mai vindeci", au fost unele dintre comentarille fanilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro