FOTO / Cum arată relaţia dintre Giani Kiriţă şi fiica sa, dincolo de aparenţe: "Bătaia ta va fi televizată"

+2 click pentru
galerie

Giani Kiriţă şi fiica lui, Roxana | Facebook

 Pe lângă toate realizările sale din carieră, Giani Kiriţă are un alt motiv de mândrie. Este nedespărţit de fiica sa, Roxana, şi se ocupă îndeaproape de felul în care fata lui creşte.
Chiar dacă toată lumea îl vede un bărbat dur, se pare că, atunci când vine vorba de copii lui, fostul fotbalist este topit de iubire şi dedicare în educaţia lor. Fiind un sportiv convins, îşi învaţă fiica să nu fie o persoană leneşă şi delăsătoare. Giani stă cu ochii pe ea şi se asigură că Roxana face sport, ba mai mult, ştie cum să fie autoritar într-un mod haios.


"Dacă nu te ţii de sală... bătaia ta va fi televizată!", a scris fostul fotbalist, într-o poză cu fiica sa, din sala e fitness.
Cu aşa motivaţie şi devotament din partea tatălui, mai mult ca sigur că Roxana se antrează, pentru a-şi face părintele mândru. Bruneta arată foarte bine şi se vede că are mare grijă de aspectul său. "Ameninţările" se pare că dau roade!

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în București, și e un jucător de fotbal din România retras din activitate. Giani Kiriţă are doi copii: Roxana şi Marco. În cariera sa de fotbalist, Giani Kiriţă a evoluat pentru Rocar Bucureşti, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi FC Clinceni. Pentru echipa naţională, fostul fundaş a jucat de patru ori.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro