FOTO / Cum arată "soacra" Cruduţei? Este ziua ei astăzi, iar Cezar Ouatu i-a făcut cea mai emoţionantă urare

+2 click pentru
galerie

Astăzi este ziua mamei lui Cezar Ouatu. Entuziasmat de eveniment, acesta a postat pe facebook fotografii cu cea care i-a dat viaţă şi i-a făcut urări.

Daniela Crudu ar trebui să fie tare mândră, la fel ca şi Cezar! Mama artistului împlineşte astăzi încă un an de viaţă, iar fiul său a celebrat asta şi pe reţeaua de socializare.

Ce a apărut pe pagina lui Cezar Ouatu înaintea nopţii dintre ani? A făcut mărturisirea!

Bombele sfârșitului de an! Cruduța s-a făcut blondă pentru Ouatu! Avem imagini în premieră! Raluca Dumitru este însărcinată! Tatăl, o celebritate de la noi!

VIDEO / Cezar Ouatu i-a făcut o declaraţie de dragoste Deliei la "X Factor": "Pe ea o iubesc foarte mult!""La mulţi ani voioşi şi zâmbitori omului care m-a educat, m-a îndrumat şi sfătuit, uneia dintre cele mai importante femei din viaţa mea: MAMA! Mulţumesc pentru răbdare şi sunt sigur că eşti mândră de puiul tău!", a scris Cezar Ouatu pe Facebook.

Recent, Daniela Crudu şi Cezar Ouatu au fost surprinşi extrem de apropiaţi la majoratul lui Carmen Simionescu. Celebrul artist nu îşi mai încape în piele de fericire de când a aflat că Daniela Crudu s-a despărţit de Valentin. "Are un zâmbet atât de frumos. Poate cuceri pe oricine cu el şi eu, având în vedere că sunt artist, am nevoie de o muză.Daniela este într-o perioadă de tranziţie grea, acum vă spun sincer, totul depinde doar de ea. Pentru mine ea este o operă indescifrabilă. Eu îmi doresc un copil foarte mult, iar lucrurile se complică puţin. Nu mi-am făcut planuri cu ea de Crăciun pentru că nu mă aşteptam să se despartă atât de repede", a spus Cezar la Antena 1.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / De când s-a făcut bine, Gabriel Cotabiţă nu poate să stea departe de scenă! Artistul a făcut senzaţie la "Te cunosc de undeva "

VIDEO / Se îngroaşă gluma! Cezar Ouatu recunoaşte: "Daniela Crudu m-a dat peste cap!"

Cezar Ouatu a pus capăt zvonurilor şi a dat totul pe faţă: "Aş vrea să fiu fericit, poate cu Daniela Crudu în braţe!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro