FOTO / Cum îşi petrece George Burcea ultimele clipe de burlăcie? Ce face înainte de nunta cu Andreea Bălan

+5 click pentru
galerie

sursa: Instagram

 Andreea Bălan şi George Burcea au plecat departe de casă pentru a-şi uni destinele. Mai exact cei doi îndrăgostiţi au ajuns în Statele Unite ale Americii şi în aceste momente au parte de ultimele clipe de "libertate".
Vă întrebaţi cum petrece un bărbat tânăr şi dorit, ca George Burcea, ultimele momente de burlăcie? Ei bine, cum era şi normal, cu nimeni alta decât soţia sa, în locul în care şi-a dorit să ajungă încă de când era copil. Mai exact, actorul se poate considera cel mai fericit din lume.


"În 97' visam cã într-o zi voi alerga de nebun pe plaja din Sunset Beach. 20 de ani mai târziu sunt aici", a scris acesta, pe contul său de socializare.
Andreea şi George sunt în America doar cu naşii lor şi vor avea parte de o nuntă simplă, aşa cum îşi doreşte cântăreaţa.

Şi blonda se distrează pe cinste şi, de când a ajuns la destinaţie, se pozează continuu şi vrea să arate tuturor cât de fericită este.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro