FOTO / Cupluri din showbiz care au rezistat, în ciuda bârfelor. Se simt revigorate, împlinite și sunt gata să lupte pentru ce e al lor

+7 click pentru
galerie

PATRICK & JILLIAN © Hepta

Cupluri celebre care au funcționat, până la urmă, împreună! Chiar dacă se spune că vârsta poate reprezenta un impediment într-o relație, să nu uităm că există cupluri care trec peste orice greutate, mai ales când sunt la mijloc copiii.

Meg Ryan și John Mellencamp.  După ce s-au despărțit 3 ani, cei doi au reaprins flacăra iubirii. Știrile de reconsiliere apar la câteva luni după ce cântărețul John Mellencamp a declarat într-un interviu că a iubit-o pe Meg Ryan, dar acum aceasta îl urăște de moarte.

Alex Pettyfer și modelul Marloes Horst s-au împăcat. Perechea a reușit să reaprindă flacăra iubirii abia la un an după ce aceștia s-au despărțit. Cuplul a fost zărit recent împreună, iar pe degetul fetei se pare că a apărut un inel!

Sharon și Ozzy. Sharon nu-și poate imagina viața fără preaiubitul său soț, Ozzy, de aceea îl iartă și vrea să continue relația. Fiind căsătoriți de 34 de ani, și fiind împreună de 36 de ani, Sharon vrea ca Ozzy să plătească pentru păcatele lui, dar fără să divorțeze.

Patrick Dempsey și Jillian. Cei doi au ales căi diferite, după ce actorul din Grey's Anatomy a înaintat actele de divorț în Ianuarie, 2015. 

Josh Lucas și  Jessica Ciencin Henriquez. Aceștia încearcă să facă relația să funcționeze, chiar dacă au divorțat oficial cu un an în urmă. Cei doi au un fiu de 3 ani, Noah Rev, și au fost surprinși împreună în compania lui. 

Megan Fox și Brian Austin Green. Cei doi sunt pe drumul împăcării și așteaptă cel de-al treilea copil. Cei doi au fost în vacanță în Hawaii. Un apropiat relevă că cei doi au decis să meargă în vacanță împreună pentru a putea realiza care sunt prioritățile, mai ales după ce Megan Fox aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth. După ce și-au rupt legământul în anul 2013, Miley și Liam s-au reîmpăcat. Sunt foarte fericiți că se pot logodi din nou. 

Pink și Carey Hart. Cântăreața Pink și Carey Hart s-au despărțit după doi ani de mariaj, în anul 2008, fără a divorța oficial, dar au început să iasă din nou împreună un an mai târziu, care, aparent a fost cel mai bun an, deoarece au rămas împreună de atunci. Willow este fetița care a venit pe lume în anul 2011 în familia Pink-Carey.

Gabrielle Union și Dwayne Wade. Vedeta NBA Dwayne Wade și Gabrielle Union s-au despărțit în anul 2013 și au încercat să se împace un an mai târziu. Aceștia se susțin unul pe celălalt, dar, la sfârșit zilei, chiar dacă câteodată mai au discuții în contradictoriu, ei știu că iubire învinge tot.

Behati Prinsloo și Adam. Adam, solistul trupei Maroon 5, și Behati Prinsloo, modelul de la Victoria's Secret, s-au despărțit în anul 2013, dar s-au împăcat în anul 2014. Aceștia au o fetiță de 3 ani, pe nume Dusty Rose.

Kristin Cavallari și Jay Cutler. Aceștia au fost logodiți în aprilie, 2011. Chiar dacă aceștia au împreună 3 copii, s-au decis să nu le stea nimic în calea împăcării și să fie unul lângă celălalt.

Justin și Jessica. Justin Timberlake și Jessica Biel s-au despărțit amical în anul 2011, dar câteva luni mai târziu, în decembrie, același an, cuplul a decis să se logodească. În anul 2015, a apărut pe lume primul lor copil.

Prințul William și Prințesa Kate. Cuplul s-a despărțit o singură dată în anul 2007. Acest lucru s-a întâmplat cu 4 ani înainte ca aceștia să aibă ceremonia de legare a destinelor. În prezent, aceștia îi au pe Prințesa Charlotte și Prințesa George, cei doi copii de la Casa Regală.

Elizabeth Taylor și Richard Burton. Dragostea lor a fost legendară, pasională și foarte turbulentă. Elizabeth Taylor și Richard Burton au divorțat în anul 1974, după 10 ani de mariaj, și au decis să se împace în 1975, însă au rezistat un singur an. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro