FOTO / Dă cu pumnul tare, dar iubeşte şi mai putenic! "Moşul "Leonard Doroftei e campion în dragoste

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Captură Antena Play

Leonard Doroftei a sărbătorit de curând 25 de ani de căsnicie. A lăsat mânuşile de box şi antrenamentele şi a sărbătorit iubirea sa alături de Monica, soţia sa.

Campionul Leonard Doroftei a fost prezent în emsiiunea lui Dan Capatos acolo unde a vorbit despre căsnicia sa şi nu numai.

"Cu mulţi ani în urmă m-am cunoscut cu soţia mea. Sunt  25 de ani de când ne-am cunsocut şi 22 de căsătorie. La mătuşa mea în cartier am văzut-o pentru prima dată. Când a  venit Monica acolo am şi făcut ochii mari. Am vorbit cu ea şi mi-a dat numărul de telefon şi asta a fost. Faţa ei zâmbitoare şi ochii ei m-au atras. Are ceva special. A fost dragoste la prima vedere. " a spus Doroftei.

Acesta a povestit şi despre cum a început, despre cum s-a lansat şi mai ales cum a fost relaţia sa şi a Monică la început.
" Cu timpul a început să îmi meargă totul bine în box. Am pornit de la 0, am primit apoi un apartament, ne-am căsătorit şi ne-a mers bine.(...) Am făcut primul copil când aveam 19 ani."  a mai declarat acesta.

Leonard Dorin Doroftei s-a născut pe 10 aprilie 1970, în Ploieşti şi este un fost pugilist român, campion mondial WBA la categoria semi-ușoară (61,9 kg) între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003. Fostul sportiv e căsătorit şi are trei copii: doi băieţi şi o fată. Unul dintre băieţi - Adrian Doroftei - e plecat la studii în Canada.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro