FOTO / Deea Maxer, extenuată după ce s-a mutat în noua casă. A recunostut în faţa mamei lui Dinu: "Nu mai fac față cu gătitul"

+3 click pentru
galerie

Deea şi Dinu Maxer © Facebook

După nişte sărbători încărcate şi o mutare solicitantă, Deea Maxer este epuizată şi nu mai vrea să audă de gătit. Aşa că cei doi soţi, Deea şi Dinu, şi-au aşteptat astăzi familia la masă cu mâncare comandată.

Deea Maxer a recunoscut că, e când s-a mutat, musafirii le-au călcat aproape zi de zi pragul, iar cum dansatoarea este o femeie gospodină, le-a pus acestora pe masă mereu bucate, dar după multă muncă a obosit.

Aşa că, ce faci când simţi că nu mai poţi petrece timpul în bucătărie? Deea Maxer este ingenioasă şi a preferat să îşi aştepte familia cu o comandă de mâncare chinezească. Chiar şi tatăl vitreg al lui Dinu Maxer a fost impresionat.

"De când cu mutatul in casa nouă... la noi e "pune-te masă, scoală-te masă". Și pentru că nu mai fac față cu gătitul, apelez la trucuri. Mihai, soțul soacrei mele mi-a spus: <<Ne-au dat pe spate cu chinezăriile astea 😂😂😂 Deci, mi-a ieșit trucul>>", a scris Deea Maxer, alături de câteva fotografii din noul ei cămin.

Deea şi Dinu Maxer sunt un cuplu de nedespărţit de şapte ani. Cei doi au împreună un băieţel pe nume Andreas Kristian, în vârstă de cinci ani, pasionat de muzică şi dans.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro