FOTO / Detalii în premieră de la cel mai bogat botez! Câţi bani a scos Vasilică Ceteraşu după ce şi-a creştinat fiica

+3 click pentru
galerie

Sursă foto: Captură Antena Play

Vasilică Ceteraşu a scos ceva bani după botezul fiicei sale. S-au distrat de minune alături de prieteni şi familie. În premieră, acesta a vorbit despre câţi bani a primit după marea petrecere.

Botezul fiicei lui Vasilică a fost un real succes. Toată lumea s-a distrat, chiar au petrecut mai multe zile. Acesta a acordat un interviu în exclusivitate la Antena Stars, în emisiunea lui Mihai Morar.

"Am petrecut cu naşii. Au venit la Maramureş şi au stat mai multe zile. Am mâncat mâncare bună. Aici la noi sunt oamenii foarte primitori.
De la nunta cu 70.000 de mii de euro am rămas şi am bagat 100.000. Şi acum am scos pe plus. A fost totul bine."
a spus acesta prin legătură directă.

A declarat chiar şi ce s-a întâmplat la botez, ce au servit invitaţii şi mai ales câte persoane au fost prezente.
"La botez a fost mai elegant şi am petrecut astfel. Mulţi au fost plecaţi în vacanţe, dar au trimis plicuri cu bani. 340 de persoane am avut. Am respectat tradiţiile." a afirmat Vasilică care e tare fericit alături de soţia sa şi fetiţa Selena.

Vasilică Ceteraşu, pe numele din buletin Vasilică Gojda, a devenit celebru în România fiin interpret de muzică populară și prin felul original în care mânuiește vioara în orice fel de condiții, fie pe scenă în cele mai ciudate moduri, fie că a făcut-o la 3.000 de metri înălțime. Vasilică şi-a unit destinul cu Amalia, iar printre cele trei perechi de nași se numără și celebrul Nea Mărin alături de soția lui, Mioara. Mult așteptatul eveniment la care au participat 1.500 de invitați și numeroase vedete din showbiz a avut loc în comuna Oncești, locul natal al ceterașului. Amalia e însărcinată şi va aduce pe lume o fată.

Fiica artiştilor a venit pe lume pe 21 noiembrie. Micuţa a primit numele Selena Maria.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro