FOTO & VIDEO / Dezvăluiri sfâșietoare făcute de Oana Roman: "Marius m-a spălat, am trecut prin încercări înfiorătoare. Are traume"

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Captură Antena Play

Oana Roman dezvăluie tot ce se întâmplă între ea şi Marius Elisei. Încă îl iubeşte şi nu poate renunţa aşa uşor la el. Trec prin momente de-a dreptul dificile.

Oana Roman a trăit momente critice alături de Marius Elisei. Aceasta a stat la reanimare cinci zile şi Marius a fost cel care i-a schimbat pansamentele. Vedeta a vorbit despre asta în exclusivitate la "Xtra Night Show".

"Au fost motive pentru că am trecut prin perioade înfiorător de grele. În momentul în care te lupţi cu moartea este foarte greu mai ales când ai un copil mic. Marius, omul asta a fost lângă mine în fiecare minut şi secundă. El şi cu Catinca au fost lângă mine. Când eu eram să mor, ei erau lângă mine." a declarat aceasta.

Oana Roman s-a bazat pe sprijinul lui Marius atunci când era pe patul de spital.

"Marius mi-a schimbat pansamente şi a avut mare grijă de mine. Şi asta la 28 de ani. El este un om care în momentul în care l-am cunoscut era un om pe picioarele lui. A renunţat la tot pentru mine." a afirmat Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro