FOTO / Doiniţa Oancea, despărţită de Augustin Viziru de când s-a aflat de povestea cu Maria Constantin! Ce face actriţa acum

+4 click pentru
galerie

Doiniţa Oancea a plecat din oraş fără Augustin Viziru © Instagram

Toată presa vorbeşte despre presupusa aventură dintre Augustin Viziru şi Maria Constantin, iar fanii se întreabă: ce părere are Doiniţa Oancea? Ei bine, actriţa se pare că sfidează toate zvonurile şi se arată extrem de fericită.

În timpul în care pe buzele tuturor este amantlâcul dintre cântăreaţa de muzică populară şi actor, Doiniţa Oancea a plecat din oraş pentru a participa la o nuntă, dar fără Augustin Viziru. În weekend, vedeta a părut mai zâmbăreaţă ca niciodată şi nu este afectată de cele auzite.

Marcel Toader a declarat că Maria Constantin a întreținut relații intime cu Augustin Viziru, pe vremea când au participat împreună la o emisiune TV. Afaceristul ar fi auzit asta de la niște prieteni din anturajul Andei Ghiță.

”I-am dat un mesaj lui pe o rețea de socializare. L-a sunat Maria și nu a răspuns, bănuiesc că pe el l-a sunat. I-am dat un mesaj crezând că e activ pe rețelele de socializare și i-am zis că știu. Ea mi-a recunoscut fix la 12 noaptea. Ca și cum e dreptul lui să facă lucrurile astea și eu nu am niciun drept. Din câte am înțeles era o relație de dinainte. Nu i-am dat niciun mesaj doamnei. Nu eram gelos. (...) Am găsit urme de picioare pe torpedou. Am făcut poze la tot. Am găsit și altfel de urme. Erau urme de picior desculț, rămâne epiderma. Urmele erau ale ei. Pozele le-am făcut a doua zi. (...) Nu mai eram senzuali deloc. Cu un an în urmă s-a stins totul. Pe Maria am iubit-o mai mult decât pe toate femeile pe care le-am avut la un loc. Și fratele ei fără să vrea mi-a confirmat ceea ce bănuiam. Am întrebat-o: Cu Viziru? Și ea mi-a zis nu. Nici nu a schițat ceva. Eu cred că între ea și Viziru a avut loc relații intime. Eu știu asta de atunci, după acel show. Mi s-a comunicat și mi-a spus și cineva dintre anturajul Andei Ghiță. Ar fi bine să își asume.”, a declarat Marcel Toader pentru ”Acces Direct”.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro