FOTO / Doliu în lumea muzicii! Un celebru cântăreţ de muzică rap a murit de insuficienţă cardiacă

+3 click pentru
galerie

Craig Mack a murit © Facebook

Craig Mack a murit la vârsta de 46 de ani. Cântăreţul de muzică rap a murit din cauza unei insuficienţe cardiace. 

Craig Mack a decedat la spitalul din apropiere de Walterboro. Producătorul care se ocupa de cântăreţul de muzică rap a confirmat vestea tristă

Prietenul şi producătorul cântăreţului Craig Mack a spus că l-a văzut pe bărbat în cursul săptămânii trecute, notează nydailynews.com.

"Vreau ca toată lumea să ştie cât de talentat a fost. Era extrem de religios şi voia să se retragă în biserică. Dumnezeu să îmi binecuvânteze prietenul. Nimeni nu o să-i înţeleagă povestea. Era pregătit pentru orice ar fi putut urma", a susţinut Alvin Toney, producătorul cântăreţului. 

Scurta carieră artistică a cântăreţului a început "să strălucească" cu ajutorul lui Diddy. Craig Mack a fost remarcat şi susţinut în permanenţă de cântăreţul Sean Combs, cunoscut ulterior sub numele de Diddy. În clipa în care Diddy s-a reunit cu trupa sa, mai exact în anul 2015, Craig Mack a dispărut din lumea reflectoarelor pentru a se dedica credinţei.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro