FOTO / Dominic e de excepţie! N-o să crezi ce a păţit atunci când a ieşit la zăpadă împreună cu tatăl său, cu Alex Velea

+2 click pentru
galerie

Sursa: Instagram

Băieţelul cel mare al lui Alex Velea este în culmea fericirii. Dominic a ieşit la zăpada şi a fost echipat corespunzător. Nu eşti curios să vezi cum arată băieţelul celebrului artist?

Dominic a crescut foarte mult şi este un băieţel în toată regula. Nu a ratat momentul de a se juca afară, în zăpadă. Alex Velea chiar l-a şi fotografiat pe băieţelul său cel mare cum a ieşit să vadă vremea de afară şi mai ales zăpada.

Ei bine, Dominic apare într-o poză echipat din cap până în picioare de sezonul rece. Acesta are geacă groasă, gluga în cap, mânuşi şi chiar cizme de iarnă în picioare. Se poate observa astfel că părinţii săi, Antonia şi Alex sunt foarte grijulii şi protectori cu copilul lor.

Dominic este foarte încântat de vremea de afară şi chiar este numai un zâmbet. Seamână la ochi perfect cu mama sa, iar mărturie este chiar această poză.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro