FOTO / Dovada de necontestat că îi "prieşte" căsnicia! Transformarea senzaţională a unei foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"! E mai sexy ca niciodată

Printre cele mai rebele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a numărat Ionela, care a impresionat cu discuţiile în contradictoriu pe care le-a avut în cadrul competiţiei iubirii, în cel de-al patrulea sezon.

Chiar dacă i s-a reproşat că vorbeşte mult în repetate rânduri, Teodor s-a îndrăgostit de ea, iar la finalul sezonului a luat-o de soţie. Iar acum, la un an şi jumătate de când au format un cuplu, cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, iar fostei concurente îi prieşte căsnicia.

Dacă înainte era o fire "băieţoasă", acum aceasta a început să renunţe la hainele sport, iar recent, într-o fotografie postată pe contul de socializare are un decolteu adânc, extrem de sexy.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Drumul ei în competiţia iubirii s-a încheiat! Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminată

VIDEO / Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", un bărbat violent? Detalii scandaloase din trecutul acestuia au ieşit la iveală

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro