FOTO / Ea e bunica Simonei Gherghe: Are 91 de ani şi se uită zilnic la "Acces direct"! "Mă ceartă de fiecare dată când..."

Simona Gherghe, frumoasa prezentatoare a emisiunii "Acces Direct", se poate considera un om cu adevărat norocos. Nu doar că are o carieră impresionantă şi este apreciată de o mulţime de persoane, ci are alături o persoană dragă şi anume, pe bunica ei.

Astăzi, la ceas aniversar pentru bunica ei, care împlineşte vârsta onorabilă de 91 de ani, Simona Gherghe a dezvăluit că aceasta este încâ în putere şi o ceartă de fiecare dată când "greşeşte".

"91 de ai! Astăzi! Mamaia e sănătoasă, la vârsta asta, e la curent cu totul, se uită la emisiune şi mă ceartă de fiecare dată când nu port cercei. De multe ori, mi-i pun doar pentru ea...În opinia ei,  o doamnă care apare la televizor trebuie musai să aibă bijuterii. La mulţi ani, mamaie! Să fii sănătoasă, ca şi până acum!", a fost mesaj postat de Simona Gherghe în descrierea imaginii în care apare alături de bunica ei.Simona Gherghe poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la "Acces Direct, emisiune difuzată de Antena 1.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

INTERVIU EXCLUSIV Simona Gherghe vorbeşte despre iubitul ei şi viitorul copil! "Vreau ca fetiţa mea să moştenească frumuseţea şi inteligenţa de la mine!"

Simona Gherghe și-a câștigat primii bani la 14 ani. Dacă te-așteptai să spună că din televiziune, te înșeli

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro