FOTO & VIDEO / Ea este cea mai tânără milionară din România. Medeea a moştenit de la mama sa o afacere cu produse cosmetice

Medeea, tânăra miionară © captură Antena 1

Are 27 de ani şi e cea mai tânără milionară din România, după ce a moştenit de la mama sa o afacere cu produse cosmetice. Medeea, pe numele ei, se împarte între călătorii exotice, penthouse-ul ei de lux şi vila de la munte.  Astăzi, cei de la "Acces Direct" au mers acasă la Medeea, un apartament extrem de cochet, înţesat cu lucruri scumpe şi o baie pe măsura prestanţei sale. 

Multă culoare, candelabre peste tot, mobilă albă, făcută la comandă şi un şemineu. Ai putea să juri că eşti într-un muzeu, însă e un apartament, chiar în centrul Bucureştiului. Unul foarte luxos, decorat cu piese unicat și dotat cu o baie sofisticată, cum nici în reviste nu găseşti! 

"Am vrut să merg pe un stil clasic şi în acelaşi timp modern, lucruri cât mai simple. După cum se vede mobila e destul de simplă şi m-am axat mai mult pe tablouri şi pe detalii de acest gen. ", a spus Medeea, când le-a explicat reporterilor ''Acces Direct" cum a ales decorul casei.

Tânăra milionară a fost întrebată dacă se simte împlinită de faptul că lucrează împreună cu mama sa. "Suntem într-adevăr o echipa și este o afacere de familie în primul rând. Mama mea se ocupă de formulele produselor și de producerea acestora în propriul nostru laborator. Avem chiar și seră la noi în Prahova și treaba mea este să mă ocup de marketing, de coletare spre exemplu. Uite, fiecare colet are propriul ritual fiind personalizat cu câte o notiță de mâna scrisă cu stiloul, parfumat. Atașez și niște panglici perfect poziționate pentru că sunt perfecționistă.", a declarat Medeea în exclusivitate pentru ''Acces Direct".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro