FOTO / Ea este, de fapt, bona care i-a jefuit pe Oana Mizil şi Marian Vanghelie! Nepoata lui Serghei Mizil face dezvăluiri şocante: "Totul a fost premeditat"

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

După ce Oana Mizil a rămas fără câteva obiecte valoroase din casă, soţia lui Marian Vanghelie a făcut mărturisiri cu referire la bona filipineză pe care o acuză. Nepoata lui Serghei Mizil a povestit, în lux de amănunt, cum a decurs totul, bănuind că este vorba despre o întreagă reţea.

Oana Mizil a intrat în direct la "Xtra Night Show" şi a făcut filmul presupusului jaf. Potrivit spuselor soţiei lui Marian Vanghelie, bona filipineză ar fi parte dintr-o reţea, iar acesta nu ar fi primul incident de acest gen al femeii.

 "Sâmbătă seară, când ea a fugit din aeroport, ajutată de nişte români. Noi nu am vrut să se afle. Totul a fost premeditat. Noi am simţit de o săptămână că este ceva foarte ciudat. Am chemat-o la noi, la mine şi am vorbit cu ea şi am întrebat-o <<Ce vrei să faci? Vrei să rămâi în România? Vrei să rămâi la noi ? Ce se întâmplă cu tine?>>. A spus <<Nu, eu vreau să plec acasă. Cumpăraţi-mi bilet>>. Am zis OK, i-am cumpărat bilet sâmbătă dimineaţă şi sâmbătă seară. Am mai chemat-o încă o dată <<Sigur vrei să pleci?>>(...) Vina mea, într-adevăr, este că nu am verificat înainte istoricul acestei fete în România. Ea a mai venit la două familii româneşti şi a plecat şi de acolo. Clar această fată avea o problemă. Seara la aeroport, a dus-o unul din şoferii noştri. Când s-a dus să facă check-in-ul, şi-a dat seama că nu are paşaport. În acel moment, băiatul nostru ne-a sunat şi era şocat. A spus că îl are o doamnă care vine acum în aeroport. A venit într-adecvăr o doamnă, englezoaică, acompaniată de altă doamnă, au luat bagajul, au luat-o pe ea, au băgat-o într-o maşină. Şoferul, până să se ducă la parcare, le-a pierdut. Deci totul a fost clar premeditat", a declara Oana Mizil pentru XNS.

Acum, nepoata lui Serghei Mizil nu are aşteptări în a-şi recupera bijuteriile de 20.000 şi crede că nu o va mai găsi vreodată pe bonă.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie s-au alarmat sâmbătă seară, când au observat că angajata lor, o filipineză în vârstă de 46 de ani, nu mai vine acasă. Atunci şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva şi, la o prima căutare, au realizat că le-au dispărut mai multe bunuri. Cei doi au anunţat vor merge la Poliţie pentru a depune plângere împotriva bonei filipineze a copilului lor.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro